Honlapkészítés olcsón garanciával, akik inkább a gyorsabb utat választják és teszik azt, ami jelenleg is biztos jövedelmet teremt számukra.
Honlap készítése, honlaptervezés, webdizájn készítés

Honlap készítése, honlaptervezés, webdizájn készítés

A munka másik része egy szerver gépen, ami lehet bárhol, akár Amerikában is. (Sokan használnak különféle fizikailag is nagyon távoli szerver gépeket, más-más céllal.) 2. Lényeg a Te géped /localgép/ és a szerver gép között teremtenek kapcsolatot a megfelelő programok, amit alább majd megismersz amennyire szükséges. ……..

  • Domain, vagy aldomain név A domain/aldomain neved találd ki, amelyik a leginkább megfogja a weboldalad lényegét! Ha meg van írd le, mert nem jut ismét esetleg eszedbe.
  • Webtárhelyre méretet kérnek, általában a legkisebb kezdetben elegendő, ha meg annyira fejlődsz megéri és lehet is változtatni.
  • FTP elérés Amikor megkapod a jelszavat jegyezd meg értve: írd le, mert sokszor van hogy azt mondjátok nem stimmel a telepítéssel és csupán valamelyik adatbeviteli mezőben hibáztál!
  • Mysql adatbázis lehetőség a webtárhelyen Általában mindenhol van, kérd el, de kapod is a szükséges adatokat: Adatbázis neve, jelszó, és a “localhost”. Ez utóbbi 90%-ban mindenhol ez.
  • PHP kiszolgálás az a világ legelterjedtebb programnyelve. Ebből, csak annyi a lényeg a PHP alkalmas a telepítés feltételeinek.
  • Egy jó szerver háttér kell, ahol többek közt van gyors lehetőség a rendszergazdával beszélni, ha szükséges lenne. (van hogy igen kell! ..és akkor ez hirtelen NAGYON fontos feltétel lesz)

Részletesen tekintsd Honlapkészítése webdizájn>>>

 

Keys: Honlap készítése, honlaptervezés, webdizájn készítés